top of page

Personen- en familierecht

Ik ben Judith van der Klei  en heb Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Sinds 2003 ben ik met veel passie werkzaam in de advocatuur. Eerst jarenlang in onze hoofdstad Amsterdam en sinds 2013 in de prachtige gemeente Bloemendaal.

Naast advocaat ben ik ook MFN mediator met de personen- en familierecht accreditatie. Daarnaast ben ik als docent verbonden aan de school voor Mediation in Driebergen, waar ik de juridische dagen verzorg voor de opleiding tot MFN familie mediator.

De afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in het personen- én familierecht en heb daartoe vele opleidingen gevolgd. 

Bij het vinden van een oplossing kijk ik niet alleen naar de zakelijke kant maar ook juist naar de intermenselijke verhoudingen.

Het familierecht is altijd in beweging en onderhevig aan veranderingen. Doordat ik mij dagelijks bezighoud met de juridische gevolgen van het aangaan en verbreken van relaties tussen samenwoners, gehuwden en geregistreerde partners, realiseer ik mij hoe belangrijk een zorgvuldige regeling van de relevante onderwerpen is. De financiële en emotionele belangen wegen hierbij zwaar, net als de belangen van de kinderen.

In het dagelijks leven ben ik ook moeder van drie kinderen, waardoor ik mij goed in situaties kan verplaatsen en zodoende veel valkuilen herken. Naast juridische advisering vind ik het ook belangrijk dat cliënten zich gehoord voelen. Ik zal mij daar dan ook als betrokken deskundige zoveel mogelijk voor inzetten.

De rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden staat internationaal hoog aangeschreven en behoort tot de top van Europa. De faculteit biedt een breed scala aan opleidingen en specialisaties aan. Daarnaast wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht op diverse gebieden binnen de rechten.

Tulpen uit Amsterdam in het werkgebied de Bollenstreek van Van Der Klei

Wil je met mij in gesprek over wat ik voor jouw zaak of geschil kan betekenen?

Neem gerust contact op!

Aangesloten bij

Logo Nederlandse Orde van Advocaten
bottom of page